۱۳۹۵-۰۴-۰۸ بازاریابی اینترنتی, مقالات
این مقاله درباره آپلود عکس در اینستاگرام با کیفیت بالا و درباره اندازه تصاویر شبکه اجتماعی اینستاگرام هست. اگر می خواین بازاریابی اینستاگرام انجام بدین و می خواین بدونین که باید عکس های خودتون رو با چه سایزی در اینستاگرام آپلود کنین و چیکار کنین تا کیفیت اونها پایین نیاد این مقاله رو بخونین.
امروزه جایگاه شبکههای اجتماعی و اهمیت بازاریابی شبکههای اجتماعی یا سوشیال مارکتینگ بر بازاریابان اینترنتی پوشیده نیست، مخصوصا شبکههای اجتماعی پرطرفدار مانند اینستاگرام. به وسیله شبکههای اجتماعی میتونین به صورت رایگان برندسازی کنین، محصولات و خدمات خودتون رو به دیگران معرفی کنین و اونها رو به فروش برسونین و اگر صاحب یک سایت و کسب و کار اینترنتی هستین، با استفاده از شبکههای اجتماعی اون رو پرمخاطبتر و بزرگتر کنین.
یکی از پرطرفدارترین و محبوبترین شبکههای اجتماعی در دنیا و کشور ایران، شبکه اجتماعی اینستاگرام هست که جایگاه ویژهای در بین کاربران ایرانی پیدا کرده، یکی از دلایل محبوبیت اون در ایران مسدود نبودن و در دسترس بودن برای همه هست. البته اینستاگرام در دیگر نقاط دنیا هم بسیار محبوب هست و از پرطرفدارترین شبکههای اجتماعی محسوب میشه.
در این مقاله نکات بسیار سادهای رو در اختیار شما قرار میدم که با استفاده از این نکات ساده میتونین تصاویر خودتون رو با کیفیت عالی در اینستاگرام آپلود (بارگذاری) کنین.
چگونه تصاویر مورد نظر خود را با کیفیت بالا در اینستاگرام آپلود کنیم؟
خیلی سادست! ابتدا ساختار عکسهای اینستاگرام به صورت مربعی (4:3) بود، البته هر عکسی با هر ابعاد و استانداردی رو میشد آپلود کرد اما به صورت پیشفرض و خودکار دور و اطرف عکس رو میبرید و به شکل مربعی تبدیلش میکرد.
ابتدا اینستاگرام از تصاویر با اندازه ۶۱۲x۶۱۲ پیکسل پشتیبانی میکرد و کمی بعد از تصاویر با اندازه ۶۴۰x۶۴۰ پیکسل هم پشتیبانی کرد و چند وقت پیش امکان آپلود تصاویر با کیفیت بالاتر هم در این شبکه اجتماعی فراهم شد (یعنی امکان آپلود تصاویر با اندازه ۱۰۸۰x۱۰۸۰ پیکسل هم در اینستاگرام فراهم شد) باز بعد از مدتی امکان آپلود تصاویر عریض هم فراهم شد و دیگه محدودیتی برای آپلود تصاویر مربعی وجود نداره و لزومی وجود نداره که تصاویری که آپلود میکنین مربعی باشه و دیگه نیازی نیست که تصاویر خودتون رو کراپ کنین و اینستاگرام هم به اجبار این کار رو انجام نمیده و حتی میتونین تصاویر عریض یا واید (16:9) رو هم آپلود کنین.
همچنین اگر دوست دارین که تصاویر شما دچار افت کیفیت نشه و کیفیت مطلوبی داشته باشه سعی کنین که عرض تصاویری که آپلود میکنین از ۶۴۰ پیکسل کمتر نباشه، البته من هنوز هم تصاویر مربعی رو میپسندم و عکسهایی که در اینستاگرام آپلود میکنم به صورت مربعی هستن! شاید یک عادت باشه که از قبل برای من مونده و شاید هم میخوام ریتم تصاویرم بهم نخوره چون از اول همه رو به صورت مربعی آپلود کردم ترجیح میدم که بعد از این هم همین کار رو انجام بدم.
برای اینکه تصاویر رو با بالاترین کیفیت ممکن تا این لحظه در اینستاگرام آپلود کنین، از عرض ۱۰۸۰ پیکسل استفاده کنین و عرض تصاویری که آپلود می کنین ۱۰۸۰ پیکسل یا بیشتر از اون باشه، درباره آپلود ویدیو در اینستاگرام هم به گفتن این نکته بسنده میکنم که ابتدا فقط میشد ویدیوهای ۱۵ ثانیهای در اینستاگرام آپلود کرد اما در ماه فوریه سال ۲۰۱۶ این محدودیت رو برداشت و در حال حاضر امکان آپلود ویدیوهای با مدت زمان ۶۰ ثانیه هم وجود داره.
چرا کسب و کار اینترنتی ما باید صفحهای در اینستاگرام داشته باشد؟
اگر هنوز برای کسب و کار اینترنتی خودتون یک صفحه اختصاصی در اینستاگرم نساختین پیشنهاد میکنم هر چه سریعتر این کار رو انجام بدین. الان خیلی از افرادی که بازاریابی اینترنتی برای محصولات و خدمات خودشون انجام میدن حتی یک سایت هم ندارن و فقط با استفاده از اینستاگرام محصولات و خدمات خودشون رو معرفی میکنن و به فروش میرسونن و درآمد خیلی خوبی هم از این روش کسب میکنن اما بهترین کار اینه که ابتدا یک سایت مطابق با اصول بازاریابی اینترنتی راه اندازی کنین و یک کسب و کار اینترنتی اصولی ایجاد کنین و بعد افراد و علاقهمندان رو از اینستاگرام و دیگر شبکههای اجتماعی هدایت کنین به سایت خودتون.
پیشنهاد میکنم صفحه اینستاگرام ما رو ببینین و به جمع اعضای اینستاگرام شمسی دات کو بپیوندین، در صفحه اینستاگرام سایت شمسی دات کو نکات و مطالب آموزشی و انگیزشی اختصاصی متفاوت از سایت شمسی دات کو و کانال تلگرام شمسی دات کو منتشر میشه و در اختیار فالوورها (دنبال کنندهها) کدهای تخفیف اختصاصی قرار داده میشه، برای اینکه شمسی دات کو رو در اینستاگرام دنبال کنین عبارت shamsi.co@ رو در اینستاگرام جستجو کنین، میتونین روی این لینک هم کلیک کنین و این صفحه رو ببینین. امیدوارم از این مقاله لذت برده باشین و از نکات اون استفاده کنین.
نویسنده: احمد شمسی
منبع: شمسی دات کو