آموزش امنیت اینستاگرام

هک واتس اپ دیگران

هک واتس اپ دیگران

نویسنده : معین | زمان انتشار : 22 اسفند 1398 ساعت 17:57

هک واتس اپ دیگران و دیدن پیام‌ های متعلق به دیگران در برنامه پیام رسان واتس اپ (WhatsApp) قبل از ظهور پیام‌ رسان تلگرام به یکی از محبوب‌ ترین جستجو های کاربران به‌ خصوص ایرانی در سراسر دنیا تبدیل‌ شده بود. اما سوال این است که آیا واتس اپ هک می‌ شود یا کار اخلاقی و اجتماعی صحیحی به‌ حساب می‌ آید یا خیر، آیا به ابزار های نظارتی اجازه خواندن پیام‌ های واتس اپ دیگران داده می‌ شود یا نه؟

آموزش امنیت اینستاگرام

lazy_placeholder.gif

برنامه نظارت بر فعالیت فرزندان در شبکه های مجازی – شماره تماس : 05137681394

ساده ترین روش هک واتس اپ از راه دور

نرم‌ افزار بومی و ایرانی سامانه کنترل و مراقبت از خانواده(SFP)، این قابلیت را دارد تا در حوزه کنترل والدین، خدمات کنترل و مانیتورینگ پیام‌ های رد و بدل شده در پیام‌ رسان واتس اپ را در اختیارتان قرار دهد. حال در رابطه با نحوه استفاده از نرم‌ افزار SFP برای هک واتس اپ در راستای محافظت و مراقبت از خانواده و فرزندان پس از بررسی اجمالی امنیت نرم‌ افزار واتس اپ خواهیم پرداخت.

lazy_placeholder.gif

برنامه نظارت بر فرزندان SFP به شما امکان نظارت بر اکانت پیام رسان واتس اپ را می دهد. با استفاده از برنامه SFP می توان از قابلیت های زیر برخوردار شد.

  • مشاهده پیام های ارسال و دریافت شده بدون نیاز به روت کردن گوشی
  • مشاهده جزئیات پیام ها از جمله تاریخ و ساعت ارسال یا دریافت
  • دریافت مخاطبین فرزند شما در پیام رسان واتس اپ
  • مشاهده پیام های حذف شده توسط فرزند شما
  • نظارت کاملا پنهانی و از راه دور

دانلود برنامه نظارتی SFP

در ادامه این نوشته قصد داریم تا با بررسی شواهد و دلایل به نتیجه‌گیری درستی در این رابطه برسیم که آیا هک شدن این شبکه اجتماعی محبوب پس از فیس بوک در سراسر دنیا، آن‌ هم بدون نرم‌ افزار امکان‌پذیر است یا خیر؟

نظارت بر پیام‌های واتس اپ با نرم‌افزار SFP

سامانه مراقبت از خانواده(SFP) به‌عنوان یک نرم‌افزار کنترل والدین، برای اولین بار در ایران این قابلیت را در اختیار کاربران خود قرار داده است تا با استفاده از آن به نظارت بر پیام‌های ردو بدل شده در پیام‌رسان‌های محبوب ازجمله واتس اپ در تلفن‌های همراه فرزندانشان بپردازند. دقت بفرمایید که نرم‌افزار SFP عمل هک واتس اپ(WhatsApp) را به این‌گونه که از راه دور بتوانید واتس اپ دیگران را هک کنید در اختیار شما قرار نمی‌ دهد. نرم‌افزارهای کنترل والدین به شکل عمومی به این صورت عمل می‌کنند که بر روی دستگاه مورداستفاده فرزند و اعضای خانواده نصب‌شده و سپس به اعمال نظارت و فیلترینگ فعالیت‌های کاربر دستگاه می‌پردازند.

آیا هک واتس اپ بدون کد تایید حقیقت دارد؟ داستان چیست؟!

در کنار برنامه های نظارتی مخصوص والدین مانند برنامه SFP یک سری تبلیغات نیز درباره هک واتس اپ بدون داشتن کد یا بدون روت عنوان می شود که در این تبلیغات سعی می شود تا با عناوین جذاب، کاربرانی که قصد دارند به هر قیمتی شده اکانت واتس اپ فرد مقابل خود را هک کنند، به سمت خود بکشند.

از جمله رایج ترین این نوع تبلیغات هک واتس اپ دیگران تنها با ورود شماره موبایل طرف مقابل است. از طرفی با قیمت های بسیار پایینی که در این نوع تبلیغات برای این کار گفته می شود کاربر با خود فکر می کند که اگر عملی هم نشود چیز زیادی از دست نداده ام!

اما داستان واقعی پشت این تبلیغات چیست؟

داستان این است که به طور ساده هک نه فقط واتس اپ بلکه دیگر پیام رسان های دیگر مانند تلگرام، فقط با ارائه شماره شخص مقابل به یک نرم افزار امکان پذیر نیست؛ توجیه ساده آن این است که اگر این کار شدنی بود، واتس اپ می بایست به دلیل امنیت پایینی که داشت در ظرف چند روز ورشکست می شد!

با همین توجیه می توانیم بگوییم که هک تلگرام نیز روش ثابت و مشخصی ندارد. البته که ما امکان هک شدن این پیام رسان ها را انکار نکردیم!

این برنامه های به اصطلاح هکر واتس اپ تنها هدف تبلیغات دارند که با قیمت های پایین سعی می کنند بیشترین فروش را داشته باشند و البته که در بدترین حالت ممکن است از اطلاعاتی که شما به آن برنامه می دهید، سو استفاده شود.

اما اگر بخواهیم کمی این بحث را تخصصی تر پیش ببریم می توان گفت روش های دیگری نیز برای هک واتس اپ وجود دارد که البته هر کسی از پس آن بر نمی آید.

پیش از این که به ادامه بحث بپردازیم، پیشنهاد می کنیم اگر قصد نظارت بر پیام های رد و بدل شده در پیام رسان واتس اپ فرزندان خود دارید، خود را به دردسر نیاندازید و از ساده ترین برنامه قانونی که در این رابطه وجود دارد، یعنی برنامه SFP کمک بگیرید.

چه روش های واقعی دیگری برای هک کردن واتس اپ وجود دارد؟

استفاده از باگ SS7

همان‌ طور که در ابتدای مقاله حضورتان عرض کردیم نظرات و جستجو های بسیاری را با عنوان “چگونه واتس اپ را هک کنیم؟” به ما می‌ رسد و بر آن شدیم تا توضیحاتی را حضور شما کاربران گرامی در زمینه ضریب امنیتی واتس اپ ارائه کنیم.

برنامه پیام رسان WhatsApp در همه جای دنیا (به‌ غیر از ایران البته) محبوب‌ ترین اپلیکیشن مالتی پلتفرم (Multi Platform) مورد استفاده در زمینه پیام‌ رسانی و تماس تلفنی اینترنتی بر اساس پروتکل (VoIP) می‌باشد. این نرم‌ افزار را می‌ توان در یک نگاه و به عقیده خیلی از متخصصین، به دلیل استفاده از رمزنگاری 256 بیتی اش از امنیتی بالایی برخوردار است.

lazy_placeholder.gif

در حالت عادی برای رمزگشایی (Decode) یک جمله یا یک پیام کامل شاید روزها و ماه‌ها زمان لازم باشد! همچنین سرویس امن دیگری به نام تلگرام (Telegram) نیز به همین مراتب دارای رمزنگاری شاید پیشرفته‌ تری نیز می‌باشد.

اگر چه که تلگرام به‌ اندازه واتس اپ محبوب نیست اما خیلی‌ ها به خاطر شفاف بودن فرآیند رمزنگاری تلگرام به دلیل متن‌ باز بودن آن، تلگرام را انتخاب می‌کنند که حتی کوچک‌ترین هزینه‌ ای نیز از کاربرانش دریافت نمی‌کند. در حالت عادی برای رمزگشایی (Decode) یک جمله و یا یک پیام کامل شاید روزها و ماه‌ها زمان لازم باشد!

اگر چه که هر دوی این اپلیکیشن ها از رمزنگاری end-to-end استفاده می‌کنند اما هر دوی این نرم‌ افزار های پیام‌ رسان در برابر آسیب‌ پذیری‌ های سخت‌ افزاری یا سیستم‌عامل ایمن نیستند و می‌ توانند در برابر اکسپلویت ها آسیب‌ پذیر بوده و هک شوند و پیام‌ های واتس اپ و تلگرام به سرقت روند. اگر چه که هر دوی این اپلیکیشن ها از رمزنگاری end-to-end استفاده می‌ کنند اما هر دوی این نرم‌ افزارهای پیام‌ رسان در برابر آسیب‌ پذیری‌ های سخت‌ افزاری یا سیستم‌ عامل ایمن نیستند و می‌ توانند در برابر اکسپلویت ها آسیب‌ پذیر بوده و هک شوند و پیام‌ های واتس اپ و تلگرام به سرقت روند.

آسیب‌ پذیری نهفته در Signaling System 7 یا همان SS7 که تکنولوژی مورداستفاده اپراتورهای ارتباطی برای نیز می‌ باشد باعث هک شدن پیام‌ رسان‌ ها خواهد شد. SS7 توسط اپراتورهای شبکه تلفن برای امن کردن سیستم پیام‌ رسانی و تماس‌های تلفنی استفاده می‌شود.

می‌ دانیم که بحث تخصصی فوق برای خوانندگان محترمی که در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات تخصص و دانشی ندارند ممکن است غیرقابل‌ هضم باشد اما کلیت ماجرا بدین‌ صورت است که شبکه‌های تلفن در برابر حملات آسیب‌ پذیری‌های شناخته‌شده‌ای دارند و اپراتورها و هکرها می‌ توانند به‌صورت احتمالی پیام‌ها، تماس‌ها، موقعیت و… را از جانب شما در اختیار داشته باشند.

هک واتس اپ و تلگرام که بدون نرم‌ افزار انجام می‌شود از این روش قابل انجام است، البته انجام این کار دانش و تخصص و ابزارهای خاصی را می‌طلبد.

ویدیویی آموزشی در این رابطه

برای این‌که بدانید چطور از طریق آسیب‌پذیری SS7 واتس اپ هک می‌شود ویدئوی زیر را مشاهده بفرمایید:



هک‌هایی که مشاهده کردید آسیب‌پذیری SS7 را هدف قرار داده‌اند و در شبکه تلفن همراه طوری وانمود می‌کنند که تلفن موردنظر همان تلفن شخص هک شونده است. به‌محض این‌که یک‌بار این حمله انجام شد، هر شخصی می‌تواند بر روی واتس اپ یا تلگرام شما جاسوسی کند. به‌این‌ترتیب که با شماره شما درخواست ورود به‌حساب کاربری صادرشده و پیامک تأییدیه آن به‌جای این‌که به گوشی شما بیاید به گوشی هکر رفته و با موفقیت می‌تواند آن کد را تائید کرده و وارد حساب شما شود بدون این‌که شما نیز روحتان از هک شدن واتس آپ خبر داشته باشد.

وقتی‌که یک‌بار این حمله انجام شد، هکر می‌تواند تمامی حساب کاربری را کنترل کند، پیام بفرستد و دریافت کند. یکی از ترسناک‌ترین اتفاقاتی که می‌تواند بیفتد این است که یک هکر واتس اپ، از سوی شما اقدام به ارسال پیام بکند و پیام‌های مهم شما را بخواند بدون این‌که حتی ذره‌ای به خودش برای رمزگشایی پیشرفته پیام‌های واتس اپ فشار بیاورد. تنها کاری که کرده است این است که خودش را جای شما جا زده است و همه‌چیز دارد قانونی و طبق روال عادی پیش می‌رود. آیا شما پیام‌هایتان را خودتان رمزگشایی می‌کنید؟ خیر! پس هکر = شما = رمزگشایی قانونی توسط واتس اپ.

سخن نویسنده:

اگر ذهن منطق‌پذیری داشته باشید حتی اگر دانشی هم در حوزه فناوری اطلاعات ندارید لازم نیست زیاد فکر کنید که واتس اپ هک می‌شود. خیر نه واتس اپ و نه تلگرام تاکنون به شکل علنی هک نشده‌اند بلکه، زیرساخت، سیستم‌عامل، پروتکل‌ها(مانند SS7) و سخت‌افزارها هستند که آسیب‌پذیر هستند. تکنولوژی زاده‌ی ضعف بشر است(اگر ضعفی نبود به خاطرش پیشرفتی نبود) و با پیچیده‌تر شدن مسائل، نقاط پیش‌بینی‌نشده‌ای نمایان شده و به شکل آسیب‌پذیری درمی‌آیند.

حتی‌الامکان پیشنهاد ما این است که سعی کنید ارتباطات حساس خود را از محیط آنلاین خارج و یا با درجه امنیت بیشتر که شامل رمزنگاری end-to-end می‌شود انجام دهید تا از خطراتی چون حملات SS7 در امان بمانید.

هک واتس اپ با استفاده از نصب تروجان

داستان قدیمی اسب تروآ(Trojan) را شنیده‌اید؟ یک مجسمه اسب چوبی که در داخلش سربازهایی مخفی‌شده بودند و پس از ورود به قلمرو دشمن از آن بیرون آمدند؟ در مباحث امنیتی در حوزه فناوری اطلاعات به برنامه‌هایی که به سیستم هدف به‌صورت پنهانی وارد می‌شود و به جاسوسی می‌پردازد تروجان گفته می‌شود. این نرم‌افزارها با شکل‌های مختلف و در لایه‌های مختلفی فعالیت می‌کنند. بخشی از این برنامه‌ها به جمع‌آوری اطلاعات از دستگاه هدف پرداخته و بخشی دیگر مسئول انتقال آن اطلاعات به شخص و یا دستگاه خودکار نفوذگر است. اغلب تروجان ها جدای از سرقت اطلاعات شخصی و فایل‌ها مانند فیلم‌ها و تصاویر دارای بخش ثبت‌کننده کلیدهای فشرده‌شده توسط کیبورد دستگاه نیز هستند که می‌توانند به شخص حمله‌کننده اعلام کنند که فرد قربانی در کدام برنامه چه کلیدهایی را فشار داده است.

یکی از دلایلی که در درگاه‌های بانکی، یک کیبورد مجازی را می‌بینید همین است که از سرقت کلیدهای فشرده‌شده توسط شما که حاوی رمز دوم و اطلاعات حیاتی دیگر مانند تاریخ انقضاء و CVV2 مندرج بر روی کارتتان است جلوگیری شود. که متأسفانه شاید شما هم از آن دسته اشخاصی باشید که رغبتی به استفاده از این کیبورد امن ندارید. کاربرد Keylogger ها بدین‌صورت بود که حضورتان عرض کردیم.

lazy_placeholder.gif

چنین کارهایی بر روی پلتفرم‌های تلفن‌های همراه هوشمند نیز قابل انجام است که با استفاده از اپلیکیشن تروجان، به جاسوسی کلیدواژه‌های تایپ‌شده توسط شما بر روی برنامه‌های خاص(مانند واتس اپ) بپردازد و اطلاعات شما را به سرقت ببرد.

پس‌ازاین مورد نیز آگاه باشید که برنامه‌هایی را که از منابع غیررسمی و نامعتبر منتشر می‌شوند را دانلود و نصب نکنید، هر نرم‌افزار رایگانی ارزش دانلود و نصب را ندارد چراکه ممکن است بهای رایگان بودن آن هک شدن واتس اپ و تلگرامتان باشد.

سخن نویسنده:

این روش هم به رمزنگاری پیام‌رسان واتس اپ حمله نکرده و تنها بر روی فریب کاربر تمرکز کرده است. چیزی که امنیت کاربران را در فضای مجازی مورد تهدید جدی قرار می‌دهد ناآگاهی است. در عصری که اطلاعات(حاصل پردازش داده) به دانش تبدیل می‌شوند و تجارت بر روی این محور می‌چرخد. ناآگاه بودن و عدم کسب اطلاعات و آگاهی در چنین مواردی شمارا با مشکلات جدی روبه‌رو می‌کند.

مشکل از فناوری و پیشرفت تکنولوژی نیست، مشکل از عدم فرهنگ‌سازی، کسب دانش و آگاهی در رابطه با استفاده از فناوری است. چاقویی که کاربران خودشان دستشان را با آن می‌برند و تقصیر را به گردن موجودیت چاقو می‌اندازند.

تا وقتی‌که رسانه‌های رسمی و دولتی ایران ازجمله تلویزیون، مجلات و وب‌سایت‌ها به حوادث و حواشی منفی فضای مجازی دامن می‌زنند و یک واهمه کلی از فناوری به وجود می‌آورند نمی‌توان چنین خطراتی را کاهش داد چراکه تنها به آن‌ها پرداخته می‌شود. اگر به‌جای ترساندن، رهاندن، فیلتر کردن و چشم بستن بر روی فناوری به آموزش، کسب درآمد و فرهنگ‌سازی استفاده مفید و مؤثر به همراه آگاهی در حوزه فناوری اطلاعات بپردازیم می‌توانیم بگوییم که در امنیت هستیم!

به مردم سلاحی از جنس آگاهی بدهید تا بتوانند از خودشان مراقبت کنند و این موضوع وقتی در جامعه بزرگ‌تر موردبررسی قرار بگیرد شاهد امنیت اطلاعاتی و روانی گسترده‌ای در سراسر جامعه خواهیم بود.

امتیاز شما به این نوشته چقدر است؟

این نوشته به زبان های دیگر : lazy_placeholder.gifالعربية (Arabic) lazy_placeholder.gifEnglish (English) lazy_placeholder.gifEspañol (Spanish)

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟




ارسال نظر

نام


ایمیل


نظر


  • آخرین مطالب
  • گوناگون