PictameOnline Instagram Posts Viewer & Analyzer
غذاها و شیرینی جات سعیده پز
@ashpazi.saeede
Followings: 113Followers: 712779Posts: 761
«حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکِیلُ»
آموزش انواع کیک و شیرینی و فینگرفود
کپی عکس ممنوع حتی با ذکر منبع?
تبلیغات پذیرفته میشود ....
live tehran
Picta Metric Porfile Analyze
Instant Engagement Rate
%2.62
Instant Profile Power
%91
Recently popular by ashpazi.saeede
Populer Media
Populer Hashtags
There is not any hashtag on posts
Latest Places
There is not any tagged place on postsHighlights by @ashpazi.saeedeStories by @ashpazi.saeede
غذاها و شیرینی جات سعیده پز ( @ashpazi.saeede )
@fereshte_n_n @fereshte_n_n سلام دوستای گلم.این پیج به روش خیلی ساده،در کلیپ های جذاب،تکثیر و نگهداری اکثرگیاهان آپارتمانی و سبزیکاری درگلدان رو بهتون آموزش میدن.رو آیدی ضربه بزنید و پیجشونو فالوکنید???? @fereshte_n_n @fereshte_n_n
5:34pm 09/13/2019 0 5103
'); (h12_adarray = window.h12_adarray || []).push({ "adcontainer": h12precont, "placement": "c72d21f2adcb70c32aa9db6ebb1e9180", "size": "300x600,300x250,160x600,336x280", "type": "standard", "width": "300", "height": "600", "name": "" });
غذاها و شیرینی جات سعیده پز ( @ashpazi.saeede )
سلام به دوستان فروشگاه دالاسکو با سابقه پر رنگ درفروش لوازم خانگی بصورت فروشگاه در سراء امین حضور فعالیت دارد. . . .@dalaskocom .@dalaskocom .@dalaskocom . . برای پیشرفت و سهولت خریدمشتریان، وبسایت و پیج اینستاگرام خود را فعال نموده. در همین راستا ما اماده همکاری با شما عزیزان هستیم. تا شما بتوانید بهترین خرید را با مناسب ترین قیمت انجام دهید. ??کیفیت و اصل بودن را گران نخرید.
ادرس:تهران.خیابان ری.سراء امین حضور.مجتمع تجاری امین حضور.طبقه همکف.پلاک۳۴ . . .شماره تماس:021.33565409 . . . شماره تماس:021.33542712 . . .@dalaskocom .@dalaskocom .@dalaskocom
4:22pm 09/13/2019 0 2887
غذاها و شیرینی جات سعیده پز ( @ashpazi.saeede )
تجربه ى يه خريد مطمئن و لذت بخش? جزئيات و مدل هاى بيشتر در پيج @mr.tala313 ?شعبه فروش حضورى⬅️ تهران ميدان هروى مركز خريد هروى سنتر طبقه منفى يك پلاك ٢٤? ?امكان خريد حضورى و آنلاين?? ➡️ @mr.tala313در پيج ⬅️ پيج اينستاگرام ⬅️ @mr.tala313 پيج اينستاگرام ⬅️ @mr.tala313 پيج اينستاگرام ⬅️ @mr.tala313 ?تخفيف ٢٠ درصدى در اجرت كار ها ?قبول سفارش ساخت اسم و شعر با طرح دلخواه ?ارائه دهنده به روز ترين و شيك ترين طلاهاى فانتزى و لوكس ??مسابقه دارن به زودى كه بايد فالووشون كرده باشين تا تو قرعه كشى شركت داده بشيد? ?براى هر بودجه و سليقه اى طلاى ١٨ عيار پيج اينستاگرام⬅️ @mr.tala313 پيج اينستاگرام⬅️ @mr.tala313 پيج اينستاگرام ⬅️ @mr.tala313 پيج اينستاگرام ⬅️ @mr.tala313 ?واتس آپ و تلگرام ٠٩٣٨١٩٠٦٩٧٦ ☎️تلفن ثابت پاسخگويى ٢٦٧٥٢٨٩٥-٠٢١ . . ? @mr.tala313 ?واتس آپ و تلگرام ٠٩٣٨١٩٠٦٩٧٦ ☎️تلفن ثابت پاسخگويى ٢٦٧٥٢٨٩٥-٠٢١ . .
9:41am 09/13/2019 0 3270
غذاها و شیرینی جات سعیده پز ( @ashpazi.saeede )
یکی از بهترین و هنرمندترین بانوهای اصفهانی در خدمات تتو صورت ?ارائه فوق حرفه ای کلیه خدمات آرایش دائم در اصفهان اگر از کشیدن ابروهاتون خسته شدین پیشنهاد میکنم پیج زیر رو فالو کنین @ghazalenamjooo @ghazalenamjooo ?خط چشم های مینیاطوری و بن مژه ?پر کردن ابرو با جدید ترین متد روز دنیا بدون آسیب رساندن به پیاز مو به ظرافت تارهای ابرو (میکروبلیدینگ به سبک فیبروز ، بولدبروز، لیفت بروز، نانوبروز) ?رژ لب و خط لب به روش فینکاتور ?ریمو تتوهای قدیمی بدون آسیب رساندن به ابرو ?آموزش کلیه خدمات تتو با ۶ ماه پشتیبانی به صورت خصوصی و نیمه خصوصی با ارائه مدرک بین المللی و قابل استعلام @ghazalenamjooo @ghazalenamjooo
8:52am 09/13/2019 0 2533
'); (h12_adarray = window.h12_adarray || []).push({ "adcontainer": h12precont, "placement": "c72d21f2adcb70c32aa9db6ebb1e9180", "size": "300x600,300x250,160x600,336x280", "type": "standard", "width": "300", "height": "600", "name": "" });
غذاها و شیرینی جات سعیده پز ( @ashpazi.saeede )
?فوق لیسانس بدون شرکت در کنکور سراسری ? . بدون توجه به رشته قبلی خود و بدون نیاز به مطالعه دروس لیسانس فوق لیسانس بگیرید.? ?? . ⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️ . . . ? طرح آمادگی فراگیر دانشگاه پیام نور ? . . . ?برای دریافت مشاوره رایگان عدد 301 را به شماره 3000601880 ارسال نمایید? . . . . ☎️ ظرف مدت ۲۴ ساعت مشاوران برای راهنمایی کامل با شما تماس خواهند گرفت ☎️ . . . ✅ همین حالا اقدام کنید!! .
#آموزشی #دوره #مجازی #انگیزه #آینده #تحصیل #جدید #ایران #جالب
7:31am 09/13/2019 0 2160
غذاها و شیرینی جات سعیده پز ( @ashpazi.saeede )
. بازیگران و افراد مشهور چگونه مشاوره سلامت و زیبایی دریافت میکنند ؟ ? ✅شما هم از روش های آنها باخبر شوید ✅کافیست یکی از اعداد زیر را ارسال کنید: . رفع چروک صورت? ?ارسال عدد 4 به 10009545 . رفع سفیدی مو? ?ارسال عدد 1 به 10009545 . رفع ریزش مو? ?ارسال عدد 2 به 10009545 . کاهش وزن? ?ارسال عدد 3 به 10009545 . رفع جوش صورت? ?ارسال عدد 5 به 10009545 . ⏱به مدت محدود ?بزرگترین مرکز مشاوره زیبایی در کشور ✅مجوز بهداشت
6:57am 09/13/2019 0 2804
غذاها و شیرینی جات سعیده پز ( @ashpazi.saeede )
سلام دوستان گلم چطورین بچه ها چه خبرا ..ببینید چی آوردم براتون کیک یزدی عالی و درجه یک و بازاری ... بچه هاچون ایام عزاداری و محرم شروع شده و کیک یزدی یکی از گزینه های عالی برای نذری هست گفتم مناسبه که این پست رو براتون بزارم و تمام نکات رو بگم دستور هم خیلی عالیه و چند سال من باهاش کار میکنم کیک _یزدی برای حدود بیست تا بیست و پنج آرد سفید ۳۰۰ گرم یا دو لیوان. تخم مرغ ۳ عدد. شکر ۲۰۰ گرم یا یک لیوان .ماست ۱۵۰ گرم یا حدوداً ۳/۴ پیمانه روغن مایع ۱۷۵ گرم یا یک لیوان بیکینگ پودر ۱ ق چ سرپر .پودر هل ۱ ق چ .نمک میوه نصف ق چ .عسل یک ق .گلاب سه ق غ. وانیل نوک ق چ شکر، تخم مرغ هاو وانیل ،رو پنج دقیقه با همزن بزنید می تونید از همزن دستی هم استفاده کنید روغن رو اضافه و یک دقیقه دیگه بزنید بعد ماست و گلاب و عسل و هل رو اضافه کنید با همزن بزنید تا کاملا مخلوط بشن. مخلوط آرد و بکینگ پودر و نمک میوه رو رو در سه مرحله به مایه تخم مرغی اضافه کنید و هم بزنید. لازم نیست زیاد هم زده بشه فقط در حدیکه آرد مخلوط بشه. مایه کیکی که به دست میاد غلیظ و سفته. در قالب کیک یزدی یا مافین کپسول های کاغذی قرار میدیم.برای قبلش قالب رو با روغن مایع چرب کنید چون پف کیک زیاد ممکنه به دور قالب بچسبه.برای اینکه کیک یزدی پف کنه حتما از این قالبهای مافین استفاده کنید داخل قالبهای فلزی مخصوص کیک یزدی کیک روش پف نمیکنه و صاف میشه.دوسوم حجم کپسول رو پرکنید اگه دوست دارید روی کیکتون ترک بخوره ، یه چاقو رو در روغن مایع بزنید و روی مایه کیک توی قالب ها مثل علامت بعلاوه فرو کنید. توجه کنید که هر بار چاقو رو روغنی کنید(البته من این کارو معمولا نمیکنم چون زمانبره).و عمیق فرو کنید روی کیکها در صورت تمایل کنجد بپاشید. برای اینکه روی کیک یزدی پف کنه دمای رو بیست درجه بیشتر از زمانی قرار بدین که کیک درست میکنید یعنی اگر همیشه با درجه ۱۷۰ کیک میپزی الان باید ۱۹۰ بزارین حتما یک ربع قبل هم گرم بشه قالب کیک رو داخل فر بزارین حدود بعد دوازده دقیقه چک کنید اگر کیک کاملا پف کرد و دورش طلایی شد فر رو خاموش کنید و گریل رو مدت سه دقیقه روشن کنید...حتی اگر روی کیک هنوز خام بود مهم نیست اگر پف کرده بود و دورش طلایی بود خاموش کنید و سه تا چهار دقیقه گریل رو روشن کنید نکته ..نمک میوه قابل حذف هست ولی پف اصلی کیک یزدی برای نمک میوه است قیمتش خیلی ارزونه و تمام لوازم قنادی ها دارن دوست جونیا فیلم کامل طرز تهیه کیک یزدی رو استوری میزارم براتون بچه ها روش پخت روی گاز رو تو استوری گفتم
9:42am 09/11/2019 770 32809
'); (h12_adarray = window.h12_adarray || []).push({ "adcontainer": h12precont, "placement": "c72d21f2adcb70c32aa9db6ebb1e9180", "size": "300x600,300x250,160x600,336x280", "type": "standard", "width": "300", "height": "600", "name": "" });
غذاها و شیرینی جات سعیده پز ( @ashpazi.saeede )
سلام سلام عشقای خودم چطورین بچه ها ...خوبین دوستان گلم بفرمایید اینم حلوای هویج که خیلی درخواست داشتین و گفتین تزیین حلوا هم برامون بزار بچه ها حلوای هویج از سری حلواهای خیلی سریع و راحت و خوشمزه است واقعا طعمش فوق العاده است بافت حلوا بی نهایت لطیف و برای قیف زدن هم عالیه دستور رو براتون میزارم عشقا..اگر نذری درست کردین با این دستور دعای خیر برای من فراموش نشه عزیزان دلم ??? حلوا هویج :آرد گندم یک لیوان .شکر یک لیوان سرپر. گلاب نصف لیوان .هویج نیم کیلو. هل ساییده یک ق چ. زعفران دم کرده چهار ق غ روغن مایع یک لیوان ابتدا هویج رو آب پز میکنیم تا کاملا نرم بشن بعد داخل مخلوط کن یا غذا ساز میرزیم گلاب هم اضافه میکنیم و دستگاه رو روشن میکنیم تا هویج کاملا پوره بشه آرد رو الک میکنیم و روی حرارت تفت میدیم نباید رنگ آرد تغییر کنه همین که کمی بوی خامی اش گرفته شد پنج دقیقه کافیه روغن رو بهش اضافه میکنیم همیشه برای حلوا روغن رو کم کم اضافه کنید تا جایی که حالت خمیری پیدا کنه و روغن برای زیاد نشه چون بعد پخت حلوا خیلی چرب میشه با روغن هم کمی سرخ کنید حدود چهار پنج دقیقه کافیه هویج و شکر و هل و زعفران رو روی حرارت میزلریم تا شکر حل بشه و جوش بیاد بعد آرد رو از روی حرارت برمی داریم و اول یک سوم هویج رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه و بعد دوباره نصف اش رو می ریزیم و مخلوط میکنیم وقتی یکدست شد باقی رو اضافه میکنیم و دوباره روی حرارت میزلریم و پنج دقیقه تفت میدیم و بعد خاموش میکنیم تزیین هم که کاری نداره فقط حلوا که خنک شد گلوله کنید بچینید و با پشت قاشق روش فشار بدین مثل عکس و همینطور بقیه ردیف ها
9:51am 09/08/2019 601 37406
غذاها و شیرینی جات سعیده پز ( @ashpazi.saeede )
. سلام سلام دوستان گل و عزیز و مهربانم چطورین عشقا.. چه خبرا بفرمایید اینم شیرینی میکادو کخ خیلی خیلی درخواست داشتیم و خیلی پرطرفدار از سری شیرینی های بدون فر و بدون قر راحت و سریع برای این روزها هم عالیه و مناسب نذری دادن شیرینی میکادو دستور از دوست هنرمندم @popak.food دو لیوان آرد سفید یا آرد گندم یک لیوان آرد نخودچی روغن مایع سه چهارم لیوان کره صد گرم پودر قند یک لیوان سر پر پودر هل نصف ق چ پودر کاکائو دو ق غ ابتدا دو لیوان آرد سفید و آرد نخودچی رو مخلوط و روی حرارت ملایم بیست دقیقه بو میدیم جایی که کاملا بوی خامی آرد ها گرفته شود دقت کنید حرارت زیاد نباشد چون آرد نخودچی سریع می سوزد بعد که بو دارین آرد رو الک کنید تا گلوله ای داخلش نمونه بعد روغن مایع اضافه کنید و بعد کره را اضافه کنید و هم بزنید بعد از آب شدن کره حرارت را کم کنید دو قاشق پودر کاکائو الک کرده و یک لیوان سرپر پودر قند الک شده و نصف ق چ پودر هل را به مواد اضافه کنید و هم بزنید حسابی هم بزنید تا مواد صاف و یکدست شوند اگر دیدید مواد خیلی سفته باز هم یکم روغن مایع بهش اضافه کنید مواد نباید خیلی سفت و نباید خیلی شل باشه تا راحت بتونی روی نانها را با مواد پر کنیم. خوب نان میکادو را روی میز گذاشته و یک لایه از مواد را آرام همینطور که ولرم هست روی نان را مواد بریزید و با پشت قاشق یا با پالت صاف و یکدست کنید بعد لایه بعدی نان را بگذاریدو مجدد مواد بریزید و پهن کنید. روی نان باید کاملا از مواد پوشیده باشد هر چقد مواد نازک تر باشه بهتره اما حتما روی نان پوشیده بشه.برای من هشت لایه نون شد پشت دست ارام فشار دادم تا لایه ها بهم بچسبن. . خب اخرین لایه هم باید یه لایه نون میکادو بزارید و بعد دو ساعت بزارید توی یخچال تا ببنده .یک چیز سنگین هم روش بزارید حتما .. بعد روشو میتونید با شکلات تخته ای اب شده تزیین کنید . چاقوی تمیز و تیز برش بزنید. نان میکادو رو از لوازم قنادی ها تهیه کنید دوستان گلم دستور تمام مراحل رو استوری گذاشتم حتما ببینید استوری رو
10:21am 09/07/2019 630 34825
غذاها و شیرینی جات سعیده پز ( @ashpazi.saeede )
سلام سلام خوشگلا...عشقا...چطورین بچه ها وااای خیلی دوستتون دارم بدو بدو کلوچه آوردم کلوچه داغ نرم و باحال و خوشمزه و سریع و راحت محشره خوشمزه نرم مناسب پذیرایی دستور براتون میزارم یعنی ببینم کی اول درست منتظرما شدید خیلی خوشمزه است حتما درست کنید لطفا به نکات خوب توجه کنید یه چیزی قبل پخت بگم بیشتر از یک ربع این کلوچه ها رو نپزید وقتی داغ روشون نرم ایراد نداره بیشتر بپزه کلوچه سفت کلوچه کنجدی تخم مرغ ۲ عدد شکر ۱ لیوان آرد سفید قنادی ۳ لیوان هل ۱ قاشق چای خوری ( من نزدم خوشمزه هم شد? به جاش یه ق م گلاب زدم) وانیل یک چهارم قاشق چای خوری بیکینگ پودر ۱قاشق غذاخوری روغن مایع ۳/۴ لیوان ماست شیرین ۳قاشق غذاخوری کنجد به مقدار لازم زعفران دم کرده یک ق م پودر کاکائو یک ق چ بچه ها زعفران و پودر کاکائو برای سه رنگ کردن هست اجباری نیست می تونید ساده درست کنید ابتدا تخم مرغ و شکر راباهمزن پنج دقیقه میزنیم.روغن مایع را وقتی تخم مرغ و شکرخوب پفکی شداضافه کرده وکمی هم میزنیم.حالا بیکینگ پودر را با ماست مخلوط کرده وچند دقیقه صبرمیکنیم تا پف کندوحالا با مواد تخم مرغی مخلوط میکنیم. آرد،وانیل وهل را مخلوط کرده والک میکنیم.به مواداضافه کرده هم میزنیم.در این مرحله غلظت موادکمی سفت تر از غلظت مواد کیک باشد.تقریبا"مثل غلظت حلوا. من مایه کلوچه رو سه قسمت کردم و به یک قست زعفران و یک قسمت پودر کاکائو زدم هر قسمت رو داخل کیسه فریزر گذاشتم و داخل فریزر گذاشتم دلیل اینکار اینه که مایه کلوچه خیلی چسبنده است وقتی کل مایه رو بیرون فریزر بزارین گرم میشه و به دست میچسبه و نمیشه باهاش کار کرد اینجوری هر قسمت رو بیرون میارین و کلوچه ها رو درست میکنین و باز قسمت بعدی و اذیت هم نمیشین حدودیک تا دو ساعت بزارین داخل فریزر بمونهکه بیرون آوردیم دست را چرب میکنیم وبه اندازه یک گردوی بزرگ از مواد برمیداریم توی کنجد میزنیم روش پخت روی گاز ....شعله پخش کن رو مدت یک ربع روی حرارت میزاریم خوب داغ بشه بعد کف تابه رو چرب میکنیم کلوچه ها رو میچینم و درش رو میبندیم اگر داخل تابه معمولی میزارین دم کنی بزارین اگر هم تابه رژیمی که نمیخواد یک ربع زمان میخواد تا کلوچه ها آماده بشن بعد که همه کلوچه ها آماده شدن و کمی از حرارت افتادن اگر دوست دارین روشون برشته بشه باز تتبه رو گرم کنید و از روشون داهل تابه بزارین که روی کلوچه ها هم برشته بشهروش پخت داخل فر سینی فر رو چرب کنید و کلوچه ها رو با فاصله میچینیم ودر فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی یک ربع تا پونزده دقیقه میگذاریم. #کلوچ_
10:03am 09/03/2019 741 34719
'); (h12_adarray = window.h12_adarray || []).push({ "adcontainer": h12precont, "placement": "c72d21f2adcb70c32aa9db6ebb1e9180", "size": "300x600,300x250,160x600,336x280", "type": "standard", "width": "300", "height": "600", "name": "" });
غذاها و شیرینی جات سعیده پز ( @ashpazi.saeede )
سلام سلام چطورین عشقای من چند وقت پیش نظرسنجی کردم برای چیزهایی که دوست دارین آموزش بدم ..غذاهای سریع و بدون برنج بیشترین تقاضا دو داشت من این چند وقت تو استوری کای آموزش غذاهای سریع گذاشتم ...مرغ پاپ کورنی هم به شدت مورد استقبال شما قرار گرفت و همه گفتین نیم ساعت درست کردین اینم یک غذای سریع راحت خوشمزه و متنوع و باحال که برای تولد و مهمونی هم ..مناسب کارمندان عزیز و دانشجوها هم هست?? کلوچه گوشت میکری مواد لازم میانی: گوشت چرخ کرده 200 گرم پیاز 1 عدد نمک و فلفل به میزان لازم رب 1 قاشق غذا خوری فلفل دلمه ای به میزان لازم از باقی سبزیجات مثل قارچ ذرت هویج هم به دلخواه میشه استفاده کرد مواد لازم برای خمیر: تخم مرغ 2 عدد روغن یک سوم پیمانه ماست نصف پیمانه بکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری سرپر آرد 1 پیمانه نمک یک قاشق مربا خوری کنجد به میزان لازم طرز تهیه : اول پیاز را تفت می دهیم و گوشت چرخ کرده ، نمک، فلفل و رب را اضافه می کنیم مثل مواد داخل ماکارونی تفت میدیم بعد هم سبزیجات رو اضافه میکنیم کمی تفت خورد خاموش میکنیم طرز تهیه خمیر : تخم مرغ و روغن را خوب می زنیم تا خوب مخلوط بشوند .ماست و بکینگ پودرو نمک را اضافه می کنیم ، بعد هم آرد را کم کم اضافه می کنیم. وقتی خمیر آماده شد ، می گذاریم پنج دقیقه ساندویچ سازمان گرم شود آن وقت کفش رو هم با قلمو کامل چرب میکنیم یه کم کنجد من سیاه دونه هم اضافه کردم کف ساندویچ ساز میریزیم یک کم در هر قسمت می ریزیم و خوب پخش میکنیم حواستون باشه زیلد نشه چون کلوچه ضخیم میشه و خوب نمیشه روی آن مواد میانی و روی آن دوباره به اندازه یک ق م خمیر می ریزیم .لازم نیست برلی روش زیاد باشه همین که کمی دوی مواد دو بگیره کافیه تو عکس میبینید من برای رویه کم ریختم بعد در ساندویچ ساز رو میبندیم و اجازه میدیم مدت پنج دقیقه کلوچه ها آماده و برشته بشن این کلوچه ها اصلا نمیچسبن خیالتون راحت #کلوچه_گوشت_میکری_سعیده
9:51am 09/02/2019 561 34591
غذاها و شیرینی جات سعیده پز ( @ashpazi.saeede )
سلام سلام چطورین اومدم با یک شیرینی سریع و راحت و خوشمزه و باحال و خارجکی اسم این شیرینی چوروس هست همون بامیه که دیگه شربت نمیخواد و فقط تو شکر و دارچین میغلطونیم یا با شکلات میل میشع ..جدیدا خیلی از بستنی فروشی ها و کافی شاپ ها از اینا دارن ...کیا کلا عشق بامیه ان دستا بالا ???بعضی وقتا میرم بیرون میبینم دوره گردها بامیه دارن و چقدر هم خوب فروش دارن کلا مردم ایران بامیه دوست هستند.. راستی اون بامیه بزرگ ها که دستفروش ها دارن داخل پیج هست به شدت هم خوشمزه میشه تو پیج نگاه کنید بامیه لبنانی ..بیش از چهار مدل بامیه متنوع تو پیج داریم برای همین خیلی خیلی سریع و راحت و باحال و خوشمزه است بریم که داشته باشیم دستور رو چوروس آرد سفید ۱ لیوان (۱۵۰ گرم) .کره یا روغن جامد ۱۰۰ گرم(دو سوم لیوان). آب یکلیوان (۲۵۰ گرم) نمک ۱/۴ ق چ. شکر دو ق غ تخم مرغ دو عدد بزرگ مواد لازم برای بعد سرخ شدن شکر سفید نصف لیوان.دارچین دو ق چ اول شکر و دارچین رو مخلوط میکنیم و توی یه دیس یا سینی کوچک میریزیم میذاریم کنار. آب و شکر و کره رو میریزیم توی قابلمه و میذاریم رو حرارت تا زمانیکه آب جوش بیاد و کره کاملا ذوب بشه . بعد کل آرد و نمک رو یکباره بهش اضافه میکنیم دقت کنید حتما یکباره بریزین!!! و سریع مخلوط میکنیم تا خمیر یکنواختی به دست بیاد و خمیر کاملا از ظرف جدا بشه یک دقیقه کافیه . خمیر رو میذاریم کنار تا سرد بشه و تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه میکنیم به این صورت که اول یک تخم مرغ رو اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست بشه بعد تخم مرغ بعدی در آخر خمیر آماده شده وغلظتش در حدی هست که بشه با قیف و ماسوره توی روغن ریخت و سرخ کرد همونطوری که گفتم خب توی یه ماهیتابه روغن فراوون میریزیم و میذاریم کمی گرم شه روغن نباید خیلی داغ باشه ، مایه چوروس رو با قیف و ماسوره به طول حدودا ۱۰ سانت میریزیم توی روغن . برای قطع کردن خمیر از قیچی که نوکش رو توی روغن زدید استفاده .وقتی داخل روغن انداختین رنگ شیرینی که طلایی شد کافیه نباید خیلی تیره بشه .البته بزارید خوب بپزه ولی خیلی نباید سرخ بشه .بعد از سرخ شدن کمی روی دستمال، روغن اضافی شون رو میگیریم و تا داغ هست توی مخلوط شکر و دارچین می غلطونیم و همینطوری یا با سس شکلات نوش جان میکنیم #بامیه_دارچینی_سعیده_پز
10:05am 09/01/2019 453 30700